ZOEDT BIJ HIPTHUYS

Zoedt heeft als motto ‘jouw portie blij’ en daar kunnen wij ons elke keer weer in vinden als we de collectie zien. Of het nu een leuke Zoedt muurcirkel, agenda of accessoires voor in de tuin betreft, het ziet er altijd tof uit! Je kiest met Zoedt voor mooie basics met een zachte touch die geweldig zijn om cadeau te geven! De collectie bij HipThuys wordt geregeld aangevuld met nieuwe items, dus hou vooral onze Instagram pagina in de gaten als je als eerste op de hoogte wil zijn!

SHOP HIPPE ITEMS

Wat maakt Zoedt zo bijzonder?

Zoals de meeste merken die we bij HipThuys verkopen is ook dit een merk van Nederlandse bodem en daar zijn we trots op! Zoedt is in 2013 ontstaan op de zolderkamer van Cindy en samen met Ellen is dit uitgegroeid tot een duurzaam en maatschappelijk verantwoord merk. Zo worden de producten verpakt door talenten van een zorgboerderij of door medewerkers met een afstand tot de arbeidsmarkt. De producten zelf worden waar mogelijk handgemaakt in Nederland en altijd met aandacht voor het milieu.

Daarnaast is het een merk met een breed assortiment, waardoor je altijd wat leuks vindt voor jezelf of om cadeau te geven. Zelfs voor het extra leuk verpakken van cadeaus kun je met Zoedt uit de voeten. Ze hebben prachtige masking tapes, cadeaukaartjes, -zakjes en -stickers.

Onze favoriete producten

Bij HipThuys vind je een grote collectie van dit toffe merk, waaronder natuurlijk de eyecatchers zoals de Zoedt muurcirkel. Dit is één van de lifestyle producten waar ze om bekend staan. Daarnaast biedt Zoedt de mooiste papierwaren, zoals agenda’s, planners, posters en natuurlijk notitieblokken. Allemaal zijn ze even uniek, zoals een notitieblokje speciaal ontworpen voor ouders met reminders aan de oppas. Wat dit merk extra bijzonder maakt, is dat ze ook een groot assortiment woonaccessoires voor buiten hebben, zoals de Zoedt tuinposter of Zoedt buitenkussens. Zo kun je de stijl van het interieur doortrekken naar buiten en maak je een woning helemaal af!

Kies voor Zoedt bij HipThuys

Kies je voor een item van dit leuke merk bij HipThuys, dan weet je dus zeker dat je lokaal koopt. Zoedt zorgt ervoor dat producten zo lokaal mogelijk geproduceerd en ingepakt worden. Wij zorgen er vervolgens voor dat we een assortiment bieden met voornamelijk Nederlandse producten en dat alles weer lokaal verkocht wordt. Zowel Zoedt als onze eigen webshop wordt gerund door een duo met hart voor de zaak. Ben je benieuwd naar de gezichten achter HipThuys? Lees dan meer over ons en het verhaal achter deze webshop. Wil je wat vragen over een product of kun je wat inspiratie gebruiken voor een cadeautje? Neem dan vooral even contact op en dan help ik (Tessa) je graag verder!