WINKELTJE VAN ANNE BIJ HIPTHUYS

De leukste papierwaren en cadeautjes

Dit unieke merk staat bekend om haar zwart met witte producten zoals posters, wooncirkels en kaarten met gave quotes en mooie teksten. Super gaaf voor in je eigen huis, maar zeker zo leuk om cadeau te geven! Je vindt natuurlijk een ruim assortiment van Winkeltje van Anne in onze webshop.

SHOP HIPPE ITEMS

Het perfecte cadeautje

Je hebt altijd een leuk cadeautje als je de items van dit leuke merk shopt. Zelfs als je niet weet waar je iemand blij mee maakt en besluit een envelopje te geven, kun je die opleuken met een geldkaart van het Winkeltje van Anne. Ideaal! Winkeltje van Anne is, zoals je aan de naam misschien al kon raden, van Nederlandse bodem. Zo geef je een uniek cadeautje dat ook nog eens lokaal ontwikkeld en geshopt is. Alle producten uit het assortiment van dit merk zijn items die iedereen bijna dagelijks gebruikt. Denk aan een agenda, notitieblok of weekplanner. Hierdoor weet je zeker dat dat je iemand blij maakt als je deze cadeau doet!

Het Winkeltje van Anne bij HipThuys

De producten van het Winkeltje van Anne vind je bij het winkeltje van Tessa, oftewel HipThuys. Dit leuke merk heeft allerlei mooie papieren producten zoals kaarten en notitieblokjes, maar ook wooncirkels die zelfs buiten op te hangen zijn. Super leuk om cadeau te geven! Ook de Winkeltje van Anne agenda is een echte hardloper. Wil je wat vragen over een product van Winkeltje van Anne of kun je wat inspiratie gebruiken voor een cadeautje? Neem dan vooral even contact op en dan help ik (Tessa) je graag verder!

Maak kennis met HipThuys

Ben je benieuwd wie de gezichten achter de webshop HipThuys zijn? Maak dan snel kennis met Tessa en Deniz en lees meer over ons concept. We vertellen je graag over de zoektocht voorafgaand aan het opstarten van HipThuys. Wil je onze stappen volgen die we elke dag zetten om onze droom te verwezenlijken? Volg ons dan snel op Instagram!