WELLMARK BIJ HIPTHUYS

Duurzame verzorgingsproducten met een chique touch

Kies voor luxe, maar toch duurzame verzorgings- en huishoudelijke producten. Heerlijk geurende handzeep en crème of afwasmiddel zonder chemische ingrediënten. Wellmark heeft haar producten een rijke uitstraling gegeven doordat alles verpakt is in mooie (en gerecyclede) glazen flessen. Ga je voor Wellmark, dan kies je niet alleen voor kwaliteit. Je zorgt tegelijkertijd voor minder plastic gebruik in je huishouden.

We voegen geregeld nieuwe producten toe aan onze collectie, dus houd onze Instagram pagina goed in de gaten om altijd als eerste op de hoogte te zijn!

SHOP HIPPE ITEMS

Leeff set/10 theelichtjes wit – speciaal voor jou

3,50 incl. BTW

Leeff waterfles ‘lets have a drink together – 1 liter

17,99 incl. BTW

Gusta set/3 dinerkaars swirl 25cm – zwart

8,49 incl. BTW

Zoedt adresboekje dots – zwart/wit

10,99 incl. BTW

Zoedt recepten invulboek – zwart/wit

10,99 incl. BTW

Zoedt wachtwoorden boekje – zwart/wit dots

10,99 incl. BTW

Housevitamin zeegras mand 19cm – naturel

14,49 incl. BTW

Housevitamin zeegras vloerkleed rond ø80cm – naturel/streep

29,99 incl. BTW

Housevitamin set/2 kaarsenpin ananas 8x4cm – goud

14,49 incl. BTW

Housevitamin set/2 kaarsenpin salamander 8x4cm – zwart

14,49 incl. BTW

Housevitamin stokstaartje 23cm – zwart

23,99 incl. BTW

Housevitamin notitieboek lets do this sh*t – zwart/wit

7,49 incl. BTW

Het ontstaan van Wellmark

Wellmark is de droom van een jonge, ondernemende vrouw genaamd Marleen. Ondanks dat ze nog niet exact wist wat ze wilde ontwikkelen, wist ze wel zeker dat ze iets ging doen waar ze blij van werd. Ze heeft haar baan opgezegd en zo kwamen de prachtige producten van Wellmark tot stand. In het begin vanuit huis in haar appartementje, maar inmiddels is Wellmark uitgegroeid tot een welbekend merk. Een echte powervrouw met een visie die past bij HipThuys. Dit merk mocht dan ook niet ontbreken aan ons assortiment!

Duurzaam en lokaal

Wellmark is een duurzaam merk, zowel qua verpakking als product zelf. Alle ingrediënten zijn vegan en parabenen en SLES vrij. Zelfs de kaarsen zijn gemaakt van sojawas. Het merk is ontstaan in den Bosch, lekker dicht bij huis dus! Alle producten worden daarnaast lokaal gemaakt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Wellmark is dus een heel inclusief merk en dat dragen wij altijd een warm hart toe.

Alle grondstoffen worden door eigenaresse Marleen ingekocht en beoordeeld. Vervolgens worden alle items op de sociale werkvoorzieningen geproduceerd en verpakt in chique glazen flessen. Glas is oneindig te recyclen en is een stuk duurzamer tijdens het recyclingproces dan kunststof. Er is namelijk veel minder energie nodig om er een nieuw product van te maken. Daarnaast zijn ze ook gemakkelijk navulbaar of her te gebruiken voor iets anders. Ideaal toch!

Wellmark bij HipThuys

Koop je een product van Wellmark, dan weet je zeker dat je duurzaam, vegan en lokaal koopt. Dat laatste sluit erg aan bij de gedachte achter HipThuys. We zijn trots dat ons assortiment grotendeels bestaat uit items die lokaal geproduceerd zijn veelal door kleinere ondernemers. Ben je benieuwd naar de gezichten en gedachte achter HipThuys? Lees dan meer over ons en het verhaal achter deze webshop.

Heb je vragen over specifieke producten of kun je wat inspiratie gebruiken voor een cadeautje? Neem dan vooral even contact op en dan help ik (Tessa) je graag verder!