VASE THE WORLD BIJ HIPTHUYS

Laat ieder (droog)boeket elke dag shinen

Vase The World is in 2008 gestart en is volledig gespecialiseerd in vazen. Dit mooie merk biedt vazen die zowel binnen als buiten te gebruiken zijn van een prachtige kwaliteit. Bij HipThuys vind je diverse collecties van Vase The World die precies passen in een interieur met lef! Combineer ze met onze droogbloem boeketten of zet ze bij een gave spiegel met varens erin. Het assortiment bij HipThuys wisselt geregeld, dus hou onze Instagram pagina in de gaten!

SHOP HIPPE ITEMS

Word een echte interieurstylist

Dit mooie merk focust zich volledig op potten en vazen en elk item is beschikbaar in diverse maten. Ze zijn in 2008 begonnen en leveren met name aan stylisten, interieurbeplanters en luxe bloemzaken. We zijn dan ook super trots dat we dit mooie merk bij HipThuys in de collectie hebben! Vase The World staat bekend om hun kwalitatieve producten en hun creativiteit en innovativiteit. Elk seizoen worden er weer nieuwe producten aan de collectie toegevoegd met een unieke uitstraling.

Vase The World laat je huis stralen

De vazen van Vase The World zijn echte eyecatchers, maar toch goed te matchen met je huidige interieur en die in de toekomst. Door de warme tinten zul je deze vazen niet snel beu raken en passen ze zich makkelijk aan aan de woonaccessoires die eromheen staan. Dit is een voorwaarde waar eigenlijk alle items in de collectie van HipThuys aan voldoen. We geloven er namelijk in dat onze producten jouw huis een beetje extra tot een thuis moeten laten voelen. Dat gebeurt niet met iets dat je in korte tijd beu bent of waarbij de liefde snel over is.

Voor elke interieurstijl vind je passende merken in onze webshop. Heb je een moderne smaak? Bekijk dan het merk Nederlandse Housevitamin eens. Elk seizoen hebben zij weer te gekke items met een knipoog naar het origineel. Ga je toch voor een authentieke look en hou je van accessoires met een vintage uitstraling? Dan zit je met Vase The World altijd goed, maar ook de gedraaide kaarsen van Rustik Lys mogen zeker niet ontbreken!

Vase The World bij HipThuys

Vind je het lastig om je huis te stylen of heb je hulp nodig bij het vinden van een cadeautje? Neem dan even contact op met ons! We helpen je graag persoonlijk op weg! Ben je benieuwd naar de gezichten achter HipThuys? Lees dan meer over ons en het verhaal achter deze webshop en maak kennis met Tessa en Deniz.