RUSTIK LYS BIJ HIPTHUYS

Als je op zoek bent naar mooie kaarsen voor in huis of om cadeau te geven, dan zit je met Rustik Lys altijd goed. Van gedraaide kaarsen en fakkels tot kleine Rustik Lys kaarsjes, je vindt ze allemaal bij HipThuys én in diverse kleuren! We voegen geregeld nieuwe producten toe aan onze collectie, dus houd onze Instagram pagina goed in de gaten om altijd als eerste op de hoogte te zijn!

SHOP HIPPE ITEMS

Rustik Lys kaarsjes sinds 1995

Dit mooie merk van Nederlandse bodem en als één van de eerste aanbieders van rustieke kaarsen al gestart in 1995 met destijds alleen een eigen kaarsenwinkeltje. Met inmiddels jarenlange ervaring weet Rustik Lys elk seizoen weer perfecte kaarsen te ontwikkelen. Ze branden lang en zonder spetteren, verkleuren niet en voldoen natuurlijk aan alle wettelijke keurmerken. Daarnaast worden de kaarsen ook al sinds 1995 in dezelfde Europese fabriek ontwikkeld en komen ook alle gebruikte grondstoffen uit Europa. Je kunt dus zorgeloos genieten van Rustik Lys kaarsjes!

De voordelen van Rustik Lys

Dat alle kaarsen van dit kwalitatieve merk een chique touch aan je interieur geven is een feit, maar er zijn meer voordelen! Zo is de hele collectie gemaakt van duurzame en vegan wax én zijn de kaarsjes hartstikke betaalbaar. Ze staan bekend om hun prachtige swirl kaarsen en die zijn ook nog eens ambachtelijk gemaakt. Tof toch!

Alle producten zijn beschikbaar in diverse kleuren en maten. Van zachte aardetinten tot fancy metallics en van kleine diner kaarsjes tot opvallende fakkels. Dit mooie merk heeft dus voor ieder interieur en elk moment een passende kaars en zorgt altijd voor een warme sfeer in huis.

Tip: bekijk ons assortiment kaarsenhouders eens. Voor elk type kaars hebben we de prachtigste en meest unieke houders gevonden.

Rustik Lys bij HipThuys

Kies je voor mooie Rustik Lys kaarsjes in onze shop, dan weet je zeker dat je een duurzaam product koopt. Daarnaast koop je ook klein en lokaal, waar we je erg dankbaar voor zijn! Het duo achter HipThuys werkt namelijk elke dag met veel passie om jou te voorzien van de leukste woonaccessoires. Ben je benieuwd naar de gezichten achter onze webshop? Lees dan meer over ons en het verhaal achter HipThuys. Heb je vragen over specifieke producten of kun je wat inspiratie gebruiken voor een cadeautje? Neem dan vooral even contact op en dan help ik (Tessa) je graag verder!