HÈT ADRES VOOR HIPPE WOONACCESSOIRES!

Het mooie ontstaan van HipThuys

Benieuwd naar wie er achter de schermen werken bij HipThuys?
Onze passie en ons hippe thuis samen verwerkt in één!

Over ons

HET JAAR WAAR HET ALLEMAAL BEGON: 2019

Wij, Deniz, Tessa en onze lieve hond Djez zijn het gezicht achter HipThuys.
“Een (t)huis is zo ontzettend belangrijk. Het is tenslotte jouw veilige plekje waar je gezellig met vrienden afspreekt of thuiskomt na een lange werkdag.”

DENIZ – De vader van Deniz komt oorspronkelijk uit Turkije, uit een mooi groen gebied met hoge bergen en huisjes van hout. Dat hebben wij ook in ons huis terug laten komen; veel groen en veel hout. Goed nadenken over wat er bij jou past in huis is heel belangrijk.

TESSA – Ik ben de duizendpoot in huis. Tijdens een heftige burn-out is het idee van HipThuys ontstaan. Ik zat tenslotte super veel thuis en het was toch niet helemaal mijn eigen thuis. Door met betaalbare woonaccessoires te werken, items zoals potten en kaarsen creëerde ik weer sfeer! Hier ontstond ook de liefde om te delen, iedereen verdient een fijn thuis.

Maar wat doet Deniz precies dan? Deniz is voor HipThuys mijn grote (t)rots en doet de financiële kant.
Naast zijn behulpzame taken runt hij een fantastische Turks eetgelegenheid in het hartje van Kaatsheuvel.
Een echt mensenmens ook!

Voor ons is het belangrijk dat je met simpele en betaalbare veranderingen van jouw huis een echt thuis kunt maken. Dat is ons grote doel. Neem bijvoorbeeld een spiegel in de vorm van een zon. Door deze in een plantenbak te zetten tegen een muur aan, met hippe vaasjes ervoor is het een heel ander gezicht, een leuke sfeermaker voor in huis.

Het gezicht achter HipThuys @ 2019

TESSA EYUPOGLU MAAS

EIGENARESSE