MIJN STIJL BIJ HIPTHUYS

De perfecte basics om te gebruiken in huis

Mijn Stijl is een merk van eigen bodem met gebruiksvoorwerpen voor in huis die iedereen nodig heeft. Van zeepjes en huisgeuren tot wasmanden. Alle artikelen hebben een basic uitstraling in de kleuren zwart met wit, omdat de inhoud van het artikel op zichzelf al perfect genoeg is. Het productieproces van deze artikelen is ook heel bijzonder en dat lees je verderop. We kunnen vast verklappen dat je positief verrast zult zijn!

SHOP HIPPE ITEMS

Het productieproces van Mijn Stijl

Dit leuke merk is in 2008 ontwikkeld door Pim en Diana met de gedachte dat het de perfecte basics voor jou zijn, maar ook om cadeau te geven. De collectie wordt sinds dat moment alleen maar groter en inmiddels zijn er voor elke ruimte in huis Mijn Stijl items beschikbaar. Aangezien het hele diverse artikelen zijn, worden ze niet alleen op dezelfde manier geproduceerd. Wel kun je er zeker van zijn dat er altijd met kleine fabrikanten samengewerkt wordt en dat de eindassemblage zoveel mogelijk verzorgd wordt door mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Ook zijn de meeste ingrediënten biologisch afbreekbaar. De eigenaren van dit merk kiezen er bewust voor om zo verantwoord mogelijk te ondernemen. Je kunt de producten van Mijn Stijl dus met een gerust hart aanschaffen en cadeau geven!

Kies voor HipThuys

Bij HipThuys zijn alle merken van Nederlandse bodem en weet je zeker dat de productie op een eerlijke manier plaatsvindt. Kleinere of jonge merkjes zoals A La Collection en Rustik Lys, maar ook meer gevestigde namen zoals Housevitamin of Gusta. Alle items die je in onze webshop vindt zijn woonaccessoires met lef. Tijdloze accessoires die toch een hele eigen uitstraling hebben. Op die manier vallen ze op in je interieur, maar raak je ze zeker niet snel beu! De items van Mijn Stijl zijn heel herkenbaar aan hun zwart met witte stijl. Daarnaast staan ze bekend om hun heerlijk geurende producten, zoals de roomspray, geurstokjes en kaarsen, maar ook de handzeep.

Benieuwd naar ons?

HipThuys zelf wordt gerund door Tessa met hulp van haar man Deniz. Daarnaast breidt het team dankzij al jullie fijne bestellingen steeds een beetje uit. Ben je benieuwd naar deze gezichten achter het bedrijf? Lees dan meer over ons en het verhaal achter deze webshop. Wil je wat vragen over een product of kun je wat inspiratie gebruiken voor een cadeautje? Neem dan vooral even contact op en dan help ik (Tessa) je graag verder!