HOUSEVITAMIN BIJ HIPTHUYS

Design gemaakt voor iedereen met een interieur met lef

Dit prachtige merk van eigen bodem zorgt elk seizoen voor trendy, maar ook net wat edgy designs. Deze hippe items voor in huis zorgen ervoor dat je interieur je telkens weer blijft verrassen. Je vindt bij HipThuys een ruime collectie van Housevitamin waar regelmatig nieuwe producten aan toegevoegd worden. Hou onze Instagram pagina in de gaten voor nieuwe items.

SHOP HIPPE ITEMS

Het Nederlandse merk Housevitamin

Het merk is ontwikkeld door Thomas en Mischa met de droom om design betaalbaarder te maken, zodat iedereen hiervan kan genieten in huis. Housevitamin is met name gebaseerd op items met veel zwart en wit waar een sparkly touch aan toegevoegd wordt. Hierdoor zijn ze goed te mixen en matchen en verandert je interieur met elk item wat je eraan toevoegt. Een leuk weetje, is dat eigenlijk ieder product uit een persoonlijk gemis voortkomt. Zodra Thomas of Mischa het gevoel hebben dat ze zelf wat missen in huis, gaan ze dit ontwikkelen als product voor Housevitamin. Achter dit merk gaat dus veel passie en creativiteit schuil, wat je zeker terugvindt in de ontwerpen van hun prachtige producten. Ze dagen graag een beetje uit en kijken naar de wereld met een knipoog. Dat zie je ook regelmatig terugkomen in de quotes en bijzondere ontwerpen in hun collectie. We love it!

Onze favoriete producten

Je vindt in onze webshop veel eyecatchers van dit mooie merk zoals een Housevitamin kandelaar. Regelmatig introduceren ze nieuwe zwarte, witte en gouden kandelaren in hun assortiment die perfect passen in een interieur met een beetje lef. De een oogt net wat luxueuzer, de ander weer wat minimalistisch. Hierdoor sluit de collectie goed aan bij diverse woonstijlen. Eén ding is zeker, je weet dat je met een item van Housevitamin altijd een eyecatcher in huis haalt! Je vindt in ons assortiment ook prachtige vazen, lampen en Housevitamin spiegels. We voegen regelmatig nieuwe producten toe die we altijd introduceren op Instagram.

Housevitamin bij HipThuys

Kies je voor een item van dit leuke merk bij HipThuys, dan weet je dus zeker dat je lokaal koopt. Zowel Housevitamin als onze eigen webshop wordt gerund door een stel met hart voor de zaak. Ben je benieuwd naar de gezichten achter HipThuys? Lees dan meer over ons en het verhaal achter deze webshop. Wil je wat vragen over een product of kun je wat inspiratie gebruiken voor een cadeautje? Neem dan vooral even contact op en dan help ik (Tessa) je graag verder!