GUSTA BIJ HIPTHUYS

Prachtige woonaccessoires met een moderne touch

Dit mooie merk van Nederlandse bodem heeft als motto ‘Celebrate the Day’. Met hun ruime assortiment woonaccessoires en prachtige producten voor in de keuken zorg je elke dag weer voor een feestje in huis! Elk moment is kostbaar en Gusta vindt dat je daar altijd wat moois van moet maken. Een merk met invloeden vanuit Scandinavië tot aan de Mediterraanse zee, dus deze collectie past altijd bij jouw interieur.

SHOP HIPPE ITEMS

Gusta patio schaaltjes set/2 “bon appetit”

7,49 incl. BTW

Gusta patio schaal groen ø20×8,7 cm

11,49 incl. BTW

Gusta patio bord set/2 “la cucina di mama” ø20cm

16,49 incl. BTW

Gusta patio bord set/2 “bon appetit” ø20cm

16,49 incl. BTW

Gusta patio onderbord “la cucina di mama” ø33×2 cm

4,49 incl. BTW

Gusta set/2 placemat franje ø38 cm – donkergrijs

5,00 incl. BTW

Gusta set/4 onderzetters ø10 cm – donkergrijs

3,25 incl. BTW

Gusta serveerplank met gouden handvatten 43x19cm

19,95 incl. BTW

Gusta vaas vis 16x26cm – wit

35,95 incl. BTW

Gusta vaas rubberlook ø14,9x19cm – taupe

21,95 incl. BTW

Gusta dinerkaarshouder glas Ø9x23cm roze

15,95 incl. BTW

Gusta dinerkaarshouder glas Ø9x11cm roze

8,49 incl. BTW

Het Nederlandse merk Gusta

Dit prachtige merk is ontwikkeld op eigen bodem. Een uitgebreide collectie waar we bij HipThuys regelmatig nieuwe producten aan toevoegen. Hou dus vooral onze Instagram pagina in de gaten om op de hoogte te blijven. Gusta omschrijft zichzelf als jong, stoer en warmbloedig. Alle producten hebben dan ook een warme, maar moderne uitstraling omdat Gusta de Scandinavische en Mediterraanse woonstijlen combineert. Hierdoor zijn Gusta woonaccessoires zowel eyecatchers als tijdloze items die altijd blijven passen in je interieur. Bij woonaccessoires denk je misschien al snel aan de woonkamer, maar Gusta biedt ook hele mooie producten die je in de keuken of eetkamer kunt gebruiken. Je kunt met dit merk dus de stijl van je interieur in elke kamer doorvoeren.

Onze favoriete Gusta woonaccessoires

De stijl van dit merk is niet extreem, maar wel divers waardoor je altijd een item vindt dat past bij je huidige interieur. Ook zijn het perfect cadeautjes omdat de producten leuk geprijsd zijn. Zeker als je kijkt naar de kwaliteit waar dit merk echt om bekend staat. Denk maar eens aan een mooie Gusta vaas of kandelaar. Daar wordt toch iedereen super blij van! Ben je op zoek naar Gusta woonaccessoires, dan heb je bij HipThuys keuze uit een ruim assortiment dat regelmatig wisselt. Zo zorgen we ervoor dat jouw huis altijd op en top hip is!

Waarom shoppen bij HipThuys

Je vindt in onze webshop alleen merken van eigen bodem, dus je koopt bij HipThuys altijd lokaal. Wel zo’n prettig gevoel vonden wij! Daarnaast zorgen we ervoor dat we altijd de nieuwste Gusta woonaccessoires in ons assortiment opnemen en je daarnaast ruime keuze hebt uit andere mooie merken. Ben je benieuwd naar de gezichten achter HipThuys? Lees dan meer over ons en het verhaal achter deze webshop. Wil je wat vragen over een product of kun je wat inspiratie gebruiken voor een cadeautje? Neem dan vooral even contact op en dan help ik (Tessa) je graag verder!