By WOOM BIJ HIPTHUYS

Duurzame lifestyle producten

Dit nieuwe merk is van Hollandse bodem en onderscheidt zich door alleen gebruik te maken van duurzame materialen. Daarnaast wordt er geproduceerd in kleine oplage met eenvoudigere technieken om overproductie tegen te gaan. By WOOM zorgt dus niet alleen voor een trendy, maar ook voor een groen interieur.

SHOP HIPPE ITEMS

Het assortiment van By WOOM

Ben je op zoek naar woonaccessoires om je interieur op te leuken en te voorzien van hippe eyecatchers? Dan ben je hier helemaal aan het juiste adres! By WOOM ontwikkelt items die zich onderscheiden door hun eenvoud met een knipoog naar het traditionele product. Denk aan een klembord als fotolijstje of een bloemvaasje gemaakt van hout. Elk product doet hun motto ‘We doen graag meer met minder, omdat iedereen weet dat less is more’ eer aan. Elk design heeft een minimalistische uitstraling, maar toch net die special touch. De hele collectie bestaat namelijk uit producten met een aparte vorm, intense kleur of unieke materiaalsoort.

Ga voor een duurzaam interieur

Dit nieuwe merk gaat niet alleen voor bijzondere designs, maar ook voor milieuvriendelijke materialen en productieprocessen. Daarnaast worden alle producten lokaal ontwikkeld en geproduceerd in het zuiden van Nederland, om de hoek bij HipThuys. Hierdoor zorgen we natuurlijk ook voor een stuk minder CO2-uitstoot op weg van leverancier naar ons magazijn. Mooi meegenomen toch!

Daarom kies je voor HipThuys

Je vindt in onze webshop een ruim assortiment van By WOOM, maar natuurlijk ook van heel wat andere merken! We zorgen ervoor dat onze collectie wekelijks voorzien wordt van nieuwe musthaves voor in jouw interieur. Wil je als eerste op de hoogte zijn? Volg ons dan zeker op Instagram!

Wil je wat vragen over een product of kun je wat inspiratie gebruiken voor een cadeautje? Neem dan vooral even contact op en dan help ik (Tessa) je graag verder! Ben je benieuwd naar de gezichten achter HipThuys? Lees dan meer over ons en de stappen die we zetten om onze droom HipThuys te verwezenlijken en uit te breiden!