A LA COLLECTION BIJ HIPTHUYS

Vertelt het verhaal van mensen, producten en culturen

Het prachtige merk A La is van Nederlandse bodem en gebaseerd op onontdekte parels in de wereld. De eigenaren zijn gek op reizen en halen daar hun inspiratie vandaan voor de hele collectie. Alle producten worden gemaakt door Indiase gezinnen of kleine fabriekjes gerund door families onder goede werkomstandigheden. De items van A La Collection zijn dus handgemaakt, fair trade en hebben een unieke uitstraling.

SHOP HIPPE ITEMS

Over het merk

A La Collection is ontstaan in 2013 toen de oprichters door India reisden. Ze raakten geïnspireerd door de lokale bevolking en hun talenten en wilden deze graag delen met de rest van de wereld. In het begin gebeurde dit op kleine schaal, later op grotere, maar nog steeds wordt alles onder dezelfde goede arbeidsomstandigheden gemaakt. Ze willen er namelijk voor zorgen dat Indiase families een beter leven konden creëren voor zichzelf door samen te werken met A La Collection. De collectie is dus eerlijk, uniek en heeft verschillende culturele invloeden van over heel de wereld. Alle items vertellen hun eigen verhaal.

Het gevoel achter A La Collection

De gedachte achter elk ontwerp is: hoe laat het ons voelen en hoe kunnen we dit delen? De creativiteit die vrijkomt tijdens de reizen van de eigenaren zijn de basis voor alle producten. Hierdoor heeft de collectie een heel warm en persoonlijk gevoel. Dat sluit goed aan bij de gedachte van HipThuys. Ons motto is namelijk om van ieder huis een thuis te maken. Dat doen we met mooie woonaccessoires die een flinke dosis lef toevoegen aan je interieur, bijvoorbeeld van Housevitamin. Items die opvallen, maar toch tijdloos zijn en goed bij elkaar aansluiten. Hierdoor voeg je gemakkelijk nieuwe eyecatchers toe, maar raak je ze zeker niet beu!

Kies voor HipThuys

Vind je een leuk item in onze webshop, dan ben je zeker dat je van een eerlijk, lokaal en/of fairtrade merk koopt. Alle meeste merken zijn van Nederlandse bodem en produceren daarnaast hier of op een eerlijke manier. HipThuys zelf wordt gerund door Tessa met hulp van Deniz en het team breidt telkens wat verder uit. Ben je benieuwd naar deze gezichten achter het bedrijf? Lees dan meer over ons en het verhaal achter deze webshop. Wil je wat vragen over een product of kun je wat inspiratie gebruiken voor een cadeautje? Neem dan vooral even contact op en dan help ik (Tessa) je graag verder!